Ιδιωτικές έρευνες - Προσωπικές έρευνες

Ιδιωτικές έρευνες και Προσωπικές έρευνες με σύγχονο εξοπλισμό και την πείρα 30 χρόνων από τους ντετέκτιβ μας εγγυώνται για το αποτέλεσμα που θα φέρουν.

Η εταιρία "Erevna-Detective" προσφέρει υπηρεσίες έρευνας υιοθεσίας σε όσους βρίσκονται σε ένα πολύπλοκο και συναισθηματικό ταξίδι υιοθεσίας.
Το γραφείο μας ιδρύθηκε τη δεκαετία του ‘80. Έκτοτε επεκτάθηκε χάρη στον επαγγελματισμό και τις επιτυχίες που σημειώθηκαν από τους άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες μας.
Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών υπόκεινται στον νόμο 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003.
Οι έμπειροι συνεργάτες του γραφείου μας, αναλαμβάνουν την αναζήτηση ατόμων εντός και εκτός ελλαδικού χώρου με άμεση αποτελεσματικότητα καθώς το δίκτυο συνεργατών μας εκτείνεται παγκοσμίως.
Η παρενόχληση στο χώρο εργασίας είναι ένα ευρέως διαδεδομένο πρόβλημα. Η παρενόχληση μπορεί να είναι σεξουαλικής, σωματικής ή ψυχολογικής μορφής.
Οι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι αυξημένες υποχρεώσεις έχουν αποτελέσει ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη μέριμνα των αγαπημένων μας ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω σωματικής/νοητικής αδυναμίας.
Πολλές είναι οι περιπτώσεις στις οποίες κρίνεται απαραίτητος ο έλεγχος του παρελθόντος ενός νεοεισαχθέντος ατόμου στο περιβάλλον μας είτε εργασιακό, είτε προσωπικό, είτε οικογενειακό.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που ένα άτομο μπορεί να θέλει να κρύψει για το παρελθόν του. Αυτό είναι κατανοητό.
Το διαζύγιο είναι ένα τέλος και μια νέα αρχή. Είναι μια εποχή μεγάλης αναταραχής και μπορεί να αφήσει μια ανεξίτηλη ουλή στην καρδιά και την ψυχή ενός ατόμου.
Ένα συνηθισμένο σενάριο στο οποίο χρησιμοποιείται το τεστ DNA είναι αυτό στο οποίο ένας σύζυγος μπορεί να θελήσει να επαληθεύσει ότι η σύντροφός του κυοφορεί το δικό του παιδί, γιατί μπορεί να υποψιάζεται ότι η σύζυγός του έχει ερωτικές συνευρέσεις με άλλο σύντροφο και ότι αυτός δεν είναι ο βιολογικός πατέρας.