Προβλήματα εφήβων - Ναρκωτικά - Διαδίκτυο

Προβλήματα εφήβων, Ναρκωτικά και εθισμό στο Διαδίκτυο. Τα γραφεία ντετέκτιβ με την πείρα 30 χρόνων αναλαμβάνουν υποθέσεις για προβλήματα εφήβων, ναρκωτικών και εθισμό στο διαδίκτυο.

Η σεξουαλική παρενόχληση μέσω του διαδικτύου έχει σημειώσει μεγάλη άνοδο κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.
Ο όρος διαδικτυακός εκφοβισμός αναφέρεται στη χρήση της τεχνολογίας του διαδικτύου με σκοπό την παρενόχληση, την απειλή, τη στοχοποίηση ή την ταπείνωση άλλων ατόμων.
Ο εθισμός στο διαδίκτυο είναι μια σχετικά νέα μορφή εξάρτησης. Αναφέρεται στη περίπτωση όπου το διαδίκτυο αποκτά μεγαλύτερη σημασία και προτεραιότητα στη ζωή σου από τους φίλους, την οικογένεια και την εργασία σου, κυριαρχεί στη καθημερινότητα σου και είναι ένα στοιχείο της που δεν θέλεις να αποχωριστείς.
Η παραβατικότητα έχει προσαρμοστεί στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, καθώς η τεχνολογία και το διαδίκτυο έχουν εισβάλει και διεισδύσει στις ζωές μας.
Η ενδοσχολική βία και ο εκφοβισμός μεταξύ των μαθητών θεωρείται πλέον κοινωνικό πρόβλημα. Δυστυχώς τα περιστατικά βίας και εκφοβισμού δεν αντιμετωπίζονται κατάλληλα. Σε πολλές περιπτώσεις αποσιωπούνται προς αποφυγήν έκθεσης και στιγματισμού των θυτών, των θυμάτων και του σχολείου.
Η εφηβεία αποτελεί την πιο κρίσιμη ηλικία για τη ζωή ενός ανθρώπου. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας οι επιλογές ή πράξεις του ατόμου