Διαζύγιο επιμέλεια παιδιών και διατροφή

Διαζύγιο επιμέλεια παιδιών και διατροφή

Διαζύγιο επιμέλεια παιδιών και διατροφή

Το διαζύγιο είναι ένα τέλος και μια νέα αρχή. Είναι μια εποχή μεγάλης αναταραχής και μπορεί να αφήσει μια ανεξίτηλη ουλή στην καρδιά και την ψυχή ενός ατόμου. Η λύση σύμβασης γάμου είναι μια σύνθετη διαδικασία που χρήζει ειδικού χειρισμού.

Σε περίπτωση που η απόφαση του χωρισμού δεν είναι συναινετική, υπάρχει αντιδικία. Στο κατ’ αντιδικία διαζύγιο απαιτείται η διεξαγωγή έρευνας από εξειδικευμένες ιδιωτικούς ερευνητές με σκοπό να αποκαλύψουν παρασκηνιακές ενέργειες του αντιδίκου και να παρουσιαστούν οι σωστές πληροφορίες στο δικαστήριο.

Το Γραφείο μας θα αναλάβει να ανακαλύψει και να παράσχει αποδείξεις και στοιχεία τόσο για την απόκτηση των ποσών που δεν δηλώθηκαν στη φορολογική δήλωση όσο και για το ότι απολαμβάνει άδηλα χρήματα που υποτίθεται ότι δεν υπάρχουν.

Επιπλέον, αν υπάρχουν παιδιά, η έρευνα του ιδιωτικού ερευνητή θα προσφέρει αποδείξεις που θα πιστοποιούν πιθανή αμέλεια, κακόβουλη μεταχείριση, κακοποίηση ή ελλιπή ανατροφή τους.

Η επιμέλεια των παιδιών είναι μια ευαίσθητη περίπτωση και απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, εμπειρία και αποτελεσματικό χειρισμό από τον ιδιωτικό ερευνητή – ντετέκτιβ. Το γραφείο μας εγγυάται την ενδελεχή έρευνα με άμεσα αποτελέσματα.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και στην δική σας περίπτωση διαζυγίου – Ελάτε σε επαφή μαζί μας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στα ιδιωτικά γραφεία ερευνών, όπου απευθύνονται. Οφείλουν να ελέγχουν, αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

Τα γραφεία μας είναι πιστοποιημένα με πολλές Βραβεύσεις και Διακρίσεις και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Σχετικά αποτελέσματα

Η αίσθηση ότι κάποιος παρακολουθεί τις κινήσεις μας, μας κάνει να νιώθουμε ευάλωτοι και ανυπεράσπιστοι.
Πολύ συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη σκιά της αμφιβολίας και την αβεβαιότητα για τη φερεγγυότητα των ανθρώπων που θεωρούμε δικούς
Στις περισσότερες δικαστικές υποθέσεις ερχόμαστε αντιμέτωποι με ποικίλους σκοπέλους όπως η ανεπάρκεια αποδεικτικών στοιχείων και η αδυναμία εντοπισμού μαρτύρων. Σε
Η διεξαγωγή μιας έρευνας απαιτεί τη χρήση πολλών και διαφορετικών μέσων, προκειμένου να στεφθεί από επιτυχία.
Η σχέση ιδιοκτήτη και ενοικιαστή διέπεται από υποχρεώσεις και δικαιώματα, τα οποία είναι νομικώς κατοχυρωμένα μέσω του αστικού δικαίου. Δυστυχώς,
Στο πλαίσιο της οικονομικής δυσπραγίας που μαστίζει σήμερα τη χώρα μας έχουν αυξηθεί τα φαινόμενα δανεισμού και εκκρεμών οφειλών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δηλώνουμε ότι δεν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σας υπακούοντας απόλυτα στο ISO 27001, που μόνο εμείς έχουμε αποκτήσει μεταξύ όλων των εταιριών ντετέκτιβ στην Ελλάδα.

Είπαν για εμάς

Εμπειρίες και αξιολογήσιες από πελάτες μας