Εξοπλισμός – Προηγμένη τεχνολογία

Ντετέκτιβ με άριστο εξοπλισμό και υψηλή τεχνολογία: Τα γραφεία ιδιωτικών ντετέκτιβ διαθέτουν τις υψηλότερες τεχνολογίες και τον κατάλληλο εξοπλισμό για την κάθε έρευνα που χρειάζεστε.

Η ανάκτηση δεδομένων είναι η διαδικασία της διάσωσης και επεξεργασίας των δεδομένων από αρχεία κατεστραμμένα, χαλασμένα, απαράδοτα ή από δευτερεύοντα μη προσβάσιμα μέσα αποθήκευσης, όταν δεν είναι δυνατή η κανονική πρόσβαση
Αυτή η υπηρεσία αναφέρεται στη χρήση συσκευής GPS. ΤοGPS (Global Positioning System), δηλαδή το Παγκόσμιο Σύστημα Στιγματοθέτησης (ή Θεσιθεσίας ή γεωεντοπισμού)
Η αίσθηση ότι κάποιος παρακολουθεί τις κινήσεις μας, μας κάνει να νιώθουμε ευάλωτοι και ανυπεράσπιστοι.
Στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε όλων των ειδών τα τεχνολογικά μέσα για να επικοινωνούμε και να διευκολύνουμε τις εργασίες μας: Κινητό τηλέφωνο, ipad, λάπτοπ, ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Ο εντοπισμός ενός κινητού τηλεφώνου είναι μια από τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν τη γνώση για την ακριβή θέση μιας κινητής μονάδας στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ή του GPS.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι παρακολούθησης τηλεφώνου είτε σταθερού είτε κινητού. Και βέβαια, η ευκολότερη παρακολούθηση απ’ όλες είναι εκείνη των σταθερών τηλεφώνων μέσω των ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ.
Η παραβίαση της προσωπικής σας ζωής και της ασφάλειάς σας είναι ένα πολύ δυσάρεστο και αγχωτικό συναίσθημα το οποίο βιώνουμε όλοι όταν νιώθουμε ότι κάποιος έχει εισβάλει και παραβιάζει τον προσωπικό χώρο στον οποίο καθημερινά κινούμαστε και λειτουργούμε.
Ομολογουμένως, ζούμε σε μια εποχή στην οποία η τεχνολογία έχει διεισδύσει σε κάθε τομέα της καθημερινής μας ζωής.
Η διεξαγωγή μιας έρευνας απαιτεί τη χρήση πολλών και διαφορετικών μέσων, προκειμένου να στεφθεί από επιτυχία.
Το γραφείο μας διαθέτει ότι πιο σύγχρονο επιτάσσει η τεχνολογία και ο εξοπλισμός παρακολούθησης.