Εταιρικές και επαγγελματικές έρευνες

Εταιρικές και επαγγελματικές έρευνες με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και την τεγχογνωσία των πλήρως καταρτισμένων ντετέκτιβ, εγγυόνται για το αποτέλεσμά σας.

Η σημερινή συγκυρία βοηθά κατά πολύ στην αύξηση των κρουσμάτων απάτης εις βάρος επιχειρήσεων. Εξαιτίας αυτού είναι συνετό πριν προβείτε σε κάποια συνεργασία να γίνει έλεγχος της φερεγγυότητας των υποψήφιων συνεργατών
Οι ναυτιλιακές υποθέσεις αφορούν τη διερεύνηση ατυχημάτων και περιστατικών τα οποία συμβαίνουν στη θάλασσα. Τα πιο συνήθη είδη ναυτικών απαιτήσεων σχετίζονται με προσωπικούς τραυματισμούς, ζημία περιουσίας, και οικονομικές αξιώσεις.
Ο όρος βιομηχανική κατασκοπεία (που συναντάται και ως οικονομική ή εταιρική κατασκοπεία)αναφέρεται στην κατασκοπεία ή υποκλοπή πληροφοριών η οποία διεξάγεται για εμπορικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς και όχι για λόγους εθνικής ασφάλειας.
Εξέχοντα πρόσωπα, επιχειρηματίες, πολιτικοί, αλλά και επιφανείς πολίτες τυγχάνει να έρχονται συχνά αντιμέτωποι με απειλές ενάντια στην ίδια τους τη ζωή. Αποσκοπώντας στην ασφάλειά τους απευθύνονται στο Γραφείο μας για να τους παρέχουμε την ασφαλή συνοδεία που επιθυμούν, αποτρέποντας τυχόν δυσάρεστες ενέργειες.
Τα πολύτιμα εταιρικά μυστικά αποτελούν κατ’ εξοχή στόχο βιομηχανικής/εταιρικής κατασκοπείας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διεισδύσουν στη ζωή σας. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε το χακάρισμα των υπολογιστών, μέσω κάποιου συνεργάτη, με την τοποθέτηση κάμερας κλειστού κυκλώματος κ.ά.
Πολλές φορές σημαντικό μέρος στη δουλειά του ιδιωτικού ερευνητή είναι η παρακολούθηση. Καθώς προχωρά η εξέλιξη της τεχνολογίας, διαφοροποιείται σταδιακά και ο ορισμός της παρακολούθησης.
Οι καιροί που διανύουμε χαρακτηρίζονται από αβεβαιότητα. Η αβεβαιότητα σε συνδυασμό με την οικονομική ανάγκη υποθάλπτει τον δόλο και την εξαπάτηση.
Οι δυσκολίες εύρεσης εργασίας που χαρακτηρίζουν την εποχή μας σε αυτή την περίοδο κρίσης καθιστούν όλο και πιο απαραίτητη την εξακρίβωση κάποιων στοιχείων για τους υποψήφιους εργαζόμενους.
Η παραποίηση προϊόντων αναφέρεται στην απομίμηση ή και παράνομη χρήση των εμπορικών σημάτων διαφόρων εταιρειών καθώς και των προϊόντων αυτών των εταιρειών. Το φαινόμενο αυτό έχει αυξηθεί εκθετικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.
Μια εταιρική έρευνα είναι η εμπεριστατωμένη έρευνα μιας επιχείρησης ή εταιρείας για την αποκάλυψη αδικημάτων που διαπράττονται από τη διοίκηση, τους υπαλλήλους ή τρίτους.