Έλεγχος ιστορικού ενός ατόμου

Έλεγχος ιστορικού ενός ατόμου

Έλεγχος ιστορικού ενός ατόμου

Πολλές είναι οι περιπτώσεις στις οποίες κρίνεται απαραίτητος ο έλεγχος του παρελθόντος ενός νεοεισαχθέντος ατόμου στο περιβάλλον μας είτε εργασιακό, είτε προσωπικό, είτε οικογενειακό.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία μας και στους έμπειρους ντετέκτιβς που διαθέτουμε για την ανάθεση της έρευνας του ατόμου που σας απασχολεί. Έχοντας πολυετή εμπειρία στις ιδιωτικές-μυστικές έρευνες, εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εύρεση των επιθυμητών πληροφοριών.

Αναλαμβάνουμε να ερευνήσουμε λεπτομερώς κάθε κρυφή πτυχή του παρελθόντος του υπό εξέταση ατόμου. Τα σημεία που θα διαλευκάνουμε αφορούν το ποινικό μητρώο, τυχόν χρέη ή άλλες οικονομικές εκκρεμότητες/δοσοληψίες, παλαιότερους ή υφιστάμενους γάμους/σχέσεις (σκιαγράφηση του προφίλ των πρώην ή νυν συντρόφων), τέκνα αναγνωρισμένα ή μη, οικογενειακές και φιλικές σχέσεις κ.ά.

Το γραφείο μας διεκπεραιώνει καθημερινά υποθέσεις αυτής της φύσεως με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα.

Καλέστε μας για ένα ραντεβού

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στα ιδιωτικά γραφεία ερευνών, όπου απευθύνονται. Οφείλουν να ελέγχουν, αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

Τα γραφεία μας είναι πιστοποιημένα με πολλές Βραβεύσεις και Διακρίσεις και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Σχετικά αποτελέσματα

Η εταιρία "Erevna-Detective" προσφέρει υπηρεσίες έρευνας υιοθεσίας σε όσους βρίσκονται σε ένα πολύπλοκο και συναισθηματικό ταξίδι υιοθεσίας.
Ανέκαθεν οι προσωπικές σχέσεις δοκίμαζαν τη σθεναρότητα των δεσμών μεταξύ των ανθρώπων. Πόσο μάλλον, όταν παρουσιάζονται αντικρουόμενα οικονομικά συμφέροντα. Οι οικονομικές διεκδικήσεις που σχετίζονται με κληρονομικά θέματα προκαλούν ρήξη μεταξύ των εμπλεκομένων.
Στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε όλων των ειδών τα τεχνολογικά μέσα για να επικοινωνούμε και να διευκολύνουμε τις εργασίες μας: Κινητό τηλέφωνο, ipad, λάπτοπ, ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Ένα συνηθισμένο σενάριο στο οποίο χρησιμοποιείται το τεστ DNA είναι αυτό στο οποίο ένας σύζυγος μπορεί να θελήσει να επαληθεύσει ότι η σύντροφός του κυοφορεί το δικό του παιδί, γιατί μπορεί να υποψιάζεται ότι η σύζυγός του έχει ερωτικές συνευρέσεις με άλλο σύντροφο και ότι αυτός δεν είναι ο βιολογικός πατέρας.
Στο πλαίσιο της ανόδου της εγκληματικότητας κατά τα διάρκεια των τελευταίων ετών, αυξήθηκαν και τα κρούσματα απαγωγών.
Αυτή η υπηρεσία αναφέρεται στη χρήση συσκευής GPS. ΤοGPS (Global Positioning System), δηλαδή το Παγκόσμιο Σύστημα Στιγματοθέτησης (ή Θεσιθεσίας ή γεωεντοπισμού)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δηλώνουμε ότι δεν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σας υπακούοντας απόλυτα στο ISO 27001, που μόνο εμείς έχουμε αποκτήσει μεταξύ όλων των εταιριών ντετέκτιβ στην Ελλάδα.

Είπαν για εμάς

Εμπειρίες και αξιολογήσιες από πελάτες μας