Δικαστικές υποθέσεις, δικαστικές διαμάχες

Δικαστικές υποθέσεις, αποδείξεις σε δικαστικές διαμάχες. Τα γραφεία ντετέκτιβ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν Δικαστικές Υποθέσεις σε υποθέσεις κληρονομιάς.

Η σχέση ιδιοκτήτη και ενοικιαστή διέπεται από υποχρεώσεις και δικαιώματα, τα οποία είναι νομικώς κατοχυρωμένα μέσω του αστικού δικαίου. Δυστυχώς, όμως, οι περισσότεροι ενοικιαστές προχωρούν στην υπογραφή συμβολαίου που τους δίνεται από τον μισθωτή δίχως να έχουν γνώση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων τους.
Για την επιθυμητή έκβαση μιας δικαστικής υπόθεσης απαιτείται η συλλογή και παρουσίαση των απαραίτητων τεκμηριωμένων στοιχείων στο αρμόδιο δικαστήριο. Οι δικηγόροι που αναλαμβάνουν τις υποθέσεις καλούνται μόνον να παρουσιάσουν τα στοιχεία που τους προσκομίζει ο πελάτης τους και να προασπίσουν τα δικαιώματά του.
Οι αίθουσες των δικαστηρίων προκαλούν δέος, αγωνία και φόβο σε όποιον δεν είναι εξοικειωμένος με αυτές. Πολύ συχνά χρειάζεται να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη προκειμένου να επιλύσουμε μια υπόθεσή μας. Τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα δεν υφίσταται δίκη χωρίς μάρτυρες.
Στις περισσότερες δικαστικές υποθέσεις ερχόμαστε αντιμέτωποι με ποικίλους σκοπέλους όπως η ανεπάρκεια αποδεικτικών στοιχείων και η αδυναμία εντοπισμού μαρτύρων. Σε αυτό το σημείο ο ιδιωτικός ερευνητής καλείται να συνδράμει στο έργο της δικαιοσύνης συλλέγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και εντοπίζοντας τους μάρτυρες.
Ανέκαθεν οι προσωπικές σχέσεις δοκίμαζαν τη σθεναρότητα των δεσμών μεταξύ των ανθρώπων. Πόσο μάλλον, όταν παρουσιάζονται αντικρουόμενα οικονομικά συμφέροντα. Οι οικονομικές διεκδικήσεις που σχετίζονται με κληρονομικά θέματα προκαλούν ρήξη μεταξύ των εμπλεκομένων.