Παρακολούθηση και προστασία ηλικιωμένων και αδύναμων ατόμων

Παρακολούθηση και προστασία ηλικιωμένων και αδύναμων ατόμων

Παρακολούθηση και προστασία ηλικιωμένων και αδύναμων ατόμων

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι αυξημένες υποχρεώσεις έχουν αποτελέσει ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη μέριμνα των αγαπημένων μας ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω σωματικής/νοητικής αδυναμίας.

Έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά βίαιης αντιμετώπισης ηλικιωμένων και ανήμπορων ατόμων από ανθρώπους που έχουν προσληφθεί με σκοπό τη φροντίδα τους.

Προς αποφυγή περιστατικών κακοποίησης ο ιδιωτικός ερευνητής καλείται να εξετάσει το παρελθόν και την εμπειρία των φροντιστών που προσλαμβάνετε. Απευθυνθείτε σε εμάς για άμεσα, έγκυρα και ορθά αποτελέσματα.

Διάφορες μορφές κακοποίησης:

– Σωματική κακοποίηση

Οι μορφές σωματικής κακοποίησης περιλαμβάνουν την πρόκληση πόνου ή τραυματισμού σε ένα άτομο.

– Λεκτική κακοποίηση

Αν και είναι δύσκολο να εντοπιστεί, η λεκτική κατάχρηση μπορεί να προκαλέσει σοβαρή διανοητική βλάβη με τη μορφή φόβου, άγχους, απώλειας όρεξης κλπ.

– Σεξουαλική κακοποίηση

Η σεξουαλική κακοποίηση περιλαμβάνει και μη σεξουαλική επαφή κάθε είδους. Αυτός ο τύπος κακοποίησης είναι κοινός σε νοσηλευτικά σπίτια όταν οι κάτοικοι είναι ευάλωτοι εξαιτίας της μειωμένης σωματικής ή πνευματικής τους κατάστασης.

– Εκμετάλλευση

Η εκμετάλλευση περιλαμβάνει την παράνομη ανάληψη χρημάτων, περιουσιακών στοιχείων προς όφελος κάποιου άλλου. Ο ιδιωτικός ερευνητής μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε εάν αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν πέσει θύματα εκβιασμού ή εκμετάλλευσης.

Αν παρατηρήσετε αλλαγές στην προσωπικότητα ή συμπεριφορά ενός ηλικιωμένου, θα πρέπει να αρχίσετε να διερωτάσθε τι συμβαίνει.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την επιτέλεση ενδελεχούς έρευνας με σκοπό να σας φανερώσει τις υπάρχουσες συνθήκες και να σας υποδείξει τις κατάλληλες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στα ιδιωτικά γραφεία ερευνών, όπου απευθύνονται. Οφείλουν να ελέγχουν, αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

Τα γραφεία μας είναι πιστοποιημένα με πολλές Βραβεύσεις και Διακρίσεις και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Σχετικά αποτελέσματα

Οι δυσκολίες εύρεσης εργασίας που χαρακτηρίζουν την εποχή μας σε αυτή την περίοδο κρίσης καθιστούν όλο και πιο απαραίτητη την εξακρίβωση κάποιων στοιχείων για τους υποψήφιους εργαζόμενους.
Η παραποίηση προϊόντων αναφέρεται στην απομίμηση ή και παράνομη χρήση των εμπορικών σημάτων διαφόρων εταιρειών καθώς και των προϊόντων αυτών των εταιρειών. Το φαινόμενο αυτό έχει αυξηθεί εκθετικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών.
Πρόκειται για ένα τεστ γενετικού υλικού το οποίο αποτελεί την τελευταία και πλέον εξειδικευμένη μέθοδο στην κοινότητα των ιδιωτικών ερευνητών.
Στο πλαίσιο της ανόδου της εγκληματικότητας κατά τα διάρκεια των τελευταίων ετών, αυξήθηκαν και τα κρούσματα απαγωγών.
Οι καιροί που διανύουμε χαρακτηρίζονται από αβεβαιότητα. Η αβεβαιότητα σε συνδυασμό με την οικονομική ανάγκη υποθάλπτει τον δόλο και την εξαπάτηση.
Η σημερινή συγκυρία βοηθά κατά πολύ στην αύξηση των κρουσμάτων απάτης εις βάρος επιχειρήσεων. Εξαιτίας αυτού είναι συνετό πριν προβείτε σε κάποια συνεργασία να γίνει έλεγχος της φερεγγυότητας των υποψήφιων συνεργατών

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δηλώνουμε ότι δεν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σας υπακούοντας απόλυτα στο ISO 27001, που μόνο εμείς έχουμε αποκτήσει μεταξύ όλων των εταιριών ντετέκτιβ στην Ελλάδα.

Είπαν για εμάς

Εμπειρίες και αξιολογήσιες από πελάτες μας