Τέστ πατρότητας – DNA

Τέστ πατρότητας - DNA

Τέστ πατρότητας – DNA

Ένα συνηθισμένο σενάριο στο οποίο χρησιμοποιείται το τεστ DNA είναι αυτό στο οποίο ένας σύζυγος μπορεί να θελήσει να επαληθεύσει ότι η σύντροφός του κυοφορεί το δικό του παιδί, γιατί μπορεί να υποψιάζεται ότι η σύζυγός του έχει ερωτικές συνευρέσεις με άλλο σύντροφο και ότι αυτός δεν είναι ο βιολογικός πατέρας.

Το DNA, ή το δεοξυριβονουκλεϊνικό οξύ, είναι το δομικό στοιχείο των ζωντανών οργανισμών που βρίσκεται στον πυρήνα ενός κυττάρου και φέρει γενετικές πληροφορίες. Ο έλεγχος DNA χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της πατρότητας, της απιστίας, της εύρεσης προγόνων, ή της συγγένειας.

Ο ιδιωτικός ερευνητής ντετέκτιβ δύναται να χρησιμοποιήσει αυτή την υπηρεσία για να εκτελέσει εργαστηριακές δοκιμές για τους πελάτες του σε τέσσερις κυρίως τομείς:

  • την πατρότητα και τις οικογενειακές σχέσεις,
  • την εγκληματολογία
  • και τη γενετική

Η εξέταση DNA εξειδικεύεται σε τεστ πατρότητας για νομική και ιδιωτική χρήση και προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα οικογενειακών εξετάσεων. Το τεστ DNA απευθύνεται σε ιδιώτες και σε φορείς επιβολής του νόμου για την επίλυση διαφορών σχετικά με την πατρότητα, την άσκηση επιμέλειας τέκνων, ή την αναγνώριση νόμιμων κληρονόμων.

Σε περίπτωση που διερωτάσθε για την αληθή πατρότητα των υπό την προστασία σας τέκνων ή για την εξακρίβωση της συγγένειάς σας με άλλα άτομα, γνώριμα ή μη, απευθυνθείτε στο Γραφείο μας και εμείς με ακρίβεια, άμεση αποτελεσματικότητα και εχεμύθεια θα οδηγήσουμε στην αποκάλυψη των απαντήσεων που επιθυμείτε.

Ένα ραντεβού μαζί μας θα είναι χρήσιμο για να διαπιστώσετε την επαγγελματική μας επάρκεια. Οι πιστοποιήσεις μας το αποδεικνύουν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στα ιδιωτικά γραφεία ερευνών, όπου απευθύνονται. Οφείλουν να ελέγχουν, αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

Τα γραφεία μας είναι πιστοποιημένα με πολλές Βραβεύσεις και Διακρίσεις και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Σχετικά αποτελέσματα

Ακόμη και οι πιο δεμένες οικογένειες έχουν προβλήματα ή ανησυχίες. Πολλές φορές η αλήθεια είναι δύσκολο να αποκαλυφθεί και η
Οι έμπειροι συνεργάτες του γραφείου μας, αναλαμβάνουν την αναζήτηση ατόμων εντός και εκτός ελλαδικού χώρου με άμεση αποτελεσματικότητα καθώς το
Αυτή η υπηρεσία αναφέρεται στη χρήση συσκευής GPS. ΤοGPS (Global Positioning System), δηλαδή το Παγκόσμιο Σύστημα Στιγματοθέτησης (ή Θεσιθεσίας ή
Το γραφείο μας διαθέτει ότι πιο σύγχρονο επιτάσσει η τεχνολογία και ο εξοπλισμός παρακολούθησης.
Το διαζύγιο είναι ένα τέλος και μια νέα αρχή. Είναι μια εποχή μεγάλης αναταραχής και μπορεί να αφήσει μια ανεξίτηλη
Στις περισσότερες δικαστικές υποθέσεις ερχόμαστε αντιμέτωποι με ποικίλους σκοπέλους όπως η ανεπάρκεια αποδεικτικών στοιχείων και η αδυναμία εντοπισμού μαρτύρων. Σε

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δηλώνουμε ότι δεν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σας υπακούοντας απόλυτα στο ISO 27001, που μόνο εμείς έχουμε αποκτήσει μεταξύ όλων των εταιριών ντετέκτιβ στην Ελλάδα.

Είπαν για εμάς

Εμπειρίες και αξιολογήσιες από πελάτες μας