Ανίχνευση παγιδευμένων χώρων

Ανίχνευση παγιδευμένων χώρων

Ανίχνευση παγιδευμένων χώρων

Ο έλεγχος παγιδευμένων χώρων αφορά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που πρέπει να πάρετε για την αποφυγή παρακολούθησης ή παγίδευσης του σπιτιού σας.

Εάν υποψιάζεστε ότι υπάρχουν συσκευές παρακολούθησης στο σπίτι σας, είναι σημαντικό να λάβετε μέτρα για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.

Η παραβίαση της προσωπικής σας ζωής και της ασφάλειάς σας είναι ένα πολύ δυσάρεστο και αγχωτικό συναίσθημα το οποίο βιώνουμε όλοι όταν νιώθουμε ότι κάποιος έχει εισβάλει και παραβιάζει τον προσωπικό χώρο στον οποίο καθημερινά κινούμαστε και λειτουργούμε.

Υπάρχουν ειδικές τεχνικές που ανιχνεύουν και αποκαλύπτουν παράνομα τοποθετημένες συσκευές. Ακολουθούν ορισμένες γενικές προτάσεις και ιδέες:

Πραγματοποιήστε φυσική σάρωση:

Ελέγξτε το περιβάλλον σας για τυχόν ασυνήθιστα ή εκτός τόπου και χρόνου αντικείμενα. Αναζητήστε μικρές κάμερες, μικρόφωνα ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Δώστε προσοχή σε αλλαγές στην εμφάνιση των επίπλων, των τοίχων ή των οροφών που μπορεί να υποδεικνύουν παραβίαση.

Χρησιμοποιήστε έναν ανιχνευτή κοριών:

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε έναν ανιχνευτή κοριών, ο οποίος είναι μια συσκευή σχεδιασμένη να ανιχνεύει την παρουσία ηλεκτρονικού εξοπλισμού παρακολούθησης. Οι συσκευές αυτές μπορούν να εντοπίσουν σήματα ραδιοσυχνοτήτων που εκπέμπονται από συσκευές παρακολούθησης.

Ελέγξτε για ασυνήθιστη καλωδίωση:

Ελέγξτε τις ηλεκτρικές πρίζες, τις τηλεφωνικές υποδοχές και άλλες συνδέσεις για άγνωστες ή περιττές καλωδιώσεις. Αυτό μπορεί να υποδεικνύει την παρουσία κρυφών συσκευών.

Ασφαλίστε το δίκτυο Wi-Fi:

Αλλάζετε τακτικά τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου Wi-Fi και χρησιμοποιείτε έναν ισχυρό, μοναδικό κωδικό πρόσβασης για να αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Ενημερώστε το λογισμικό ασφαλείας:

Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές διαθέτουν ενημερωμένο λογισμικό προστασίας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό.

Βασισμένοι στις γνώσεις μας για το πώς φτιάχνονται και σχεδιάζονται οι συσκευές παγίδευσης (κρυφές κάμερες, συσκευές για παγίδευση τηλεφώνων, συσκευές καταγραφής) που υπάρχουν διαθέσιμες στο εμπόριο, μπορούμε χωρίς χρονοτριβή να τις εντοπίσουμε ψάχνοντας στα κατάλληλα σημεία και να καθαρίσουμε τον χώρο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε τον χώρο σας (προσωπικό ή επαγγελματικό) και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

Δείτε ακόμη ορισμένες από τις υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει η εταιρία ιδωτικών ερευνών μας:

Τηλεφωνική προστασία σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα

Εντοπισμός μέσω GPS

Έλεγχος και ανίχνευση επαγγελματικών παγιδευμένων χώρων

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στα ιδιωτικά γραφεία ερευνών, όπου απευθύνονται. Οφείλουν να ελέγχουν, αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

Τα γραφεία μας είναι πιστοποιημένα με πολλές Βραβεύσεις και Διακρίσεις και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Σχετικά αποτελέσματα

Εξέχοντα πρόσωπα, επιχειρηματίες, πολιτικοί, αλλά και επιφανείς πολίτες τυγχάνει να έρχονται συχνά αντιμέτωποι με απειλές ενάντια στην ίδια τους τη
Πολλές φορές σημαντικό μέρος στη δουλειά του ιδιωτικού ερευνητή είναι η παρακολούθηση. Καθώς προχωρά η εξέλιξη της τεχνολογίας, διαφοροποιείται σταδιακά
Πολύ συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη σκιά της αμφιβολίας και την αβεβαιότητα για τη φερεγγυότητα των ανθρώπων που θεωρούμε δικούς
Η σημερινή συγκυρία βοηθά κατά πολύ στην αύξηση των κρουσμάτων απάτης εις βάρος επιχειρήσεων. Εξαιτίας αυτού είναι συνετό πριν προβείτε
Υπάρχουν πολλοί τρόποι παρακολούθησης τηλεφώνου είτε σταθερού είτε κινητού. Και βέβαια, η ευκολότερη παρακολούθηση απ’ όλες είναι εκείνη των σταθερών
Οι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι αυξημένες υποχρεώσεις έχουν αποτελέσει ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη μέριμνα των αγαπημένων μας ανθρώπων που

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δηλώνουμε ότι δεν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σας υπακούοντας απόλυτα στο ISO 27001, που μόνο εμείς έχουμε αποκτήσει μεταξύ όλων των εταιριών ντετέκτιβ στην Ελλάδα.

Είπαν για εμάς

Εμπειρίες και αξιολογήσιες από πελάτες μας