Εντοπισμός μέσω GPS

Εντοπισμός μέσω GPS

Εντοπισμός μέσω GPS

Αυτή η υπηρεσία αναφέρεται στη χρήση συσκευής GPS. ΤοGPS (Global Positioning System), δηλαδή το Παγκόσμιο Σύστημα Στιγματοθέτησης (ή Θεσιθεσίας ή γεωεντοπισμού), είναι παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης, ακίνητου ή κινούμενου χρήστη, το οποίο μπορεί να παράσχει ακριβείς πληροφορίες για τη θέση ενός σημείου, το υψόμετρό του, την ταχύτητα και την κατεύθυνση της κίνησης του. Επίσης, σε συνδυασμό με ειδικό λογισμικό χαρτογράφησης οι πληροφορίες αυτές μπορούν να αποτυπωθούν με γραφική παράσταση.

Το GPS είναι ένα πολύπλοκο σύστημα που αναπτύχθηκε από τον αμερικανικό στρατό, το οποίο μας βοηθάει να εντοπίσουμε τη θέση μας πάνω στη γη. Η λειτουργία του βασίζεται σε έναν αστερισμό δορυφόρων μέσης τροχιάς (MEO – Medium Earth Orbit) οι οποίοι εκπέμπουν συνεχώς ραδιοκύματα στη γη.

Αρχικά, το σύστημα σχεδιάστηκε αποκλειστικά για στρατιωτική χρήση και εν συνεχεία αφέθηκε να χρησιμοποιείται και από τους πολίτες. Λειτουργεί συνεχόμενα υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, οπουδήποτε στη γη και μπορεί να έχει μορφή κουτιού ή ρολογιού, περιλαμβάνει κύκλωμα κινητής τηλεφωνίας (GSM), σύστημα γεωγραφικού προσδιορισμού θέσης (GPS) και κουμπί πανικού.

Πρόσφατα και υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ενέκρινε με την υπ’ αριθμόν 112/2012 απόφασή της τη χρήση συσκευών GPS (γεωεντοπισμού)σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (άτομα της τρίτης ηλικίας, ηλικιωμένους, ασθενείς με Alzheimer) καθώς και σε ανήλικα παιδιά, μέσω συνδρομής.

Η χρήση συστήματος εντοπισμού μέσω GPS γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και απαγορεύεται η χρήση αυτής της υπηρεσίας για αθέμιτους λόγους (βάσει του νόμου 3206/2003, ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

Η εταιρία ιδιωτικών ερευνών μας, ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας αλλά και για την άμεση αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων, διαθέτει τις πλέον σύγχρονες συσκευές GPS, οι οποίες παρακολουθούνται μέσω υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο. Επίσης οι συσκευές αυτές διατίθενται προς ενοικίαση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε την δική σας περίπτωση που χρήζει εντοπισμό μέσω GPS

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στα ιδιωτικά γραφεία ερευνών, όπου απευθύνονται. Οφείλουν να ελέγχουν, αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

Τα γραφεία μας είναι πιστοποιημένα με πολλές Βραβεύσεις και Διακρίσεις και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Σχετικά αποτελέσματα

Αυτή η υπηρεσία αναφέρεται στη χρήση συσκευής GPS. ΤοGPS (Global Positioning System), δηλαδή το Παγκόσμιο Σύστημα Στιγματοθέτησης (ή Θεσιθεσίας ή γεωεντοπισμού)
Στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε όλων των ειδών τα τεχνολογικά μέσα για να επικοινωνούμε και να διευκολύνουμε τις εργασίες μας: Κινητό τηλέφωνο, ipad, λάπτοπ, ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Οι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι αυξημένες υποχρεώσεις έχουν αποτελέσει ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη μέριμνα των αγαπημένων μας ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω σωματικής/νοητικής αδυναμίας.
Οι ναυτιλιακές υποθέσεις αφορούν τη διερεύνηση ατυχημάτων και περιστατικών τα οποία συμβαίνουν στη θάλασσα. Τα πιο συνήθη είδη ναυτικών απαιτήσεων σχετίζονται με προσωπικούς τραυματισμούς, ζημία περιουσίας, και οικονομικές αξιώσεις.
Πολύ συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη σκιά της αμφιβολίας και την αβεβαιότητα για τη φερεγγυότητα των ανθρώπων που θεωρούμε δικούς μας.
Στο πλαίσιο της ανόδου της εγκληματικότητας κατά τα διάρκεια των τελευταίων ετών, αυξήθηκαν και τα κρούσματα απαγωγών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δηλώνουμε ότι δεν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σας υπακούοντας απόλυτα στο ISO 27001, που μόνο εμείς έχουμε αποκτήσει μεταξύ όλων των εταιριών ντετέκτιβ στην Ελλάδα.

Είπαν για εμάς

Εμπειρίες και αξιολογήσιες από πελάτες μας