Συστήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας

Συστήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας

Συστήματα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας

Η διεξαγωγή μιας έρευνας απαιτεί τη χρήση πολλών και διαφορετικών μέσων, προκειμένου να στεφθεί από επιτυχία. Ένα από αυτά είναι η χρήση συστημάτων παρακολούθησης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σύνεση και σύμφωνα με τις διατάξεις που ορίζει το νομοθετικό πλαίσιο.

Στα συστήματα παρακολούθησης περιλαμβάνονται κάμερες παρακολούθησης (διαδικτυακές IP, ασφαλείας, θερμικές, κρυφές) καταγραφικά, κοριοί και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για την επίβλεψη του χώρου σας.

Γι’ αυτό και παίζουν καθοριστικό ρόλο κατά τη διεξαγωγή μιας έρευνας.

Το γραφείο μας, εκτός από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που εγγυάται άριστα αποτελέσματα, καθώς και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό ώστε να προασπίσει την ασφάλεια χώρου σας από οποιαδήποτε εξωτερική εισβολή.

Η χρήση συστημάτων παρακολούθησης γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς, ενώ η χρήση τους υπηρεσίας για αθέμιτους λόγους δεν επιτρέπεται (νόμος 3206/2003, ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στα ιδιωτικά γραφεία ερευνών, όπου απευθύνονται. Οφείλουν να ελέγχουν, αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

Τα γραφεία μας είναι πιστοποιημένα με πολλές Βραβεύσεις και Διακρίσεις και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Σχετικά αποτελέσματα

Στο πλαίσιο της οικονομικής δυσπραγίας που μαστίζει σήμερα τη χώρα μας έχουν αυξηθεί τα φαινόμενα δανεισμού και εκκρεμών οφειλών.
Στις περισσότερες δικαστικές υποθέσεις ερχόμαστε αντιμέτωποι με ποικίλους σκοπέλους όπως η ανεπάρκεια αποδεικτικών στοιχείων και η αδυναμία εντοπισμού μαρτύρων. Σε
Υπάρχουν πολλά πράγματα που ένα άτομο μπορεί να θέλει να κρύψει για το παρελθόν του. Αυτό είναι κατανοητό.
Το γραφείο μας ιδρύθηκε τη δεκαετία του ‘80. Έκτοτε επεκτάθηκε χάρη στον επαγγελματισμό και τις επιτυχίες που σημειώθηκαν από τους
Οι καιροί που διανύουμε χαρακτηρίζονται από αβεβαιότητα. Η αβεβαιότητα σε συνδυασμό με την οικονομική ανάγκη υποθάλπτει τον δόλο και την
Η εφηβεία αποτελεί την πιο κρίσιμη ηλικία για τη ζωή ενός ανθρώπου. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας οι επιλογές ή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δηλώνουμε ότι δεν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σας υπακούοντας απόλυτα στο ISO 27001, που μόνο εμείς έχουμε αποκτήσει μεταξύ όλων των εταιριών ντετέκτιβ στην Ελλάδα.

Είπαν για εμάς

Εμπειρίες και αξιολογήσιες από πελάτες μας