Εθισμός στο διαδίκτυο – Internet

Εθισμός στο διαδίκτυο - Internet

Εθισμός στο διαδίκτυο – Internet

Ο εθισμός στο διαδίκτυο – internet είναι μια σχετικά νέα μορφή εξάρτησης. Αναφέρεται στη περίπτωση όπου το διαδίκτυο αποκτά μεγαλύτερη σημασία και προτεραιότητα στη ζωή σου από τους φίλους, την οικογένεια και την εργασία σου, κυριαρχεί στη καθημερινότητα σου και είναι ένα στοιχείο της που δεν θέλεις να αποχωριστείς.

Αν και ο όρος «εθισμός» στο διαδίκτυο παραμένει αμφιλεγόμενος από την επιστημονική κοινότητα, εν τούτοις έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις ατόμων που δαπανούν υπερβολικά πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή παίζοντας ηλεκτρονικά-διαδικτυακά παιχνίδια, μιλώντας διαδικτυακά σε chats ή σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, σερφάροντας γενικότερα, ενώ παραμελούν άλλες σημαντικές δραστηριότητες.

Το διαδίκτυο έχει την ικανότητα να καλύψει συγκεκριμένες ανθρώπινες ανάγκες. Η εξάρτηση από το διαδίκτυο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα άλλων ψυχικών διαταραχών, όπως κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές προσωπικότητας και κοινωνική φοβία. Ένα από τα χαρακτηριστικά του μέσου είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα να προβάλλεις μια επιθυμητή και όχι την πραγματική εικόνα του εαυτού σου, χωρίς περιορισμούς και συνέπειες.

Αν υποψιάζεστε ότι εσείς ή κάποιο πρόσωπο που αγαπάτε έχει εθιστεί στο διαδίκτυο απευθυνθείτε στο γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών – Ντετέκτιβ για να σας συμβουλεύσουμε δίνοντάς σας τις κατάλληλες πληροφορίες και οδηγίες για την επίλυση του προβλήματος.

Μην χάνετε τον χρόνο σας και επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στα ιδιωτικά γραφεία ερευνών, όπου απευθύνονται. Οφείλουν να ελέγχουν, αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

Τα γραφεία μας είναι πιστοποιημένα με πολλές Βραβεύσεις και Διακρίσεις και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επαγγελματικού επιπέδου.

Σχετικά αποτελέσματα

Πολλές φορές σημαντικό μέρος στη δουλειά του ιδιωτικού ερευνητή είναι η παρακολούθηση. Καθώς προχωρά η εξέλιξη της τεχνολογίας, διαφοροποιείται σταδιακά
Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών υπόκεινται στον νόμο 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003.
Το γραφείο μας ιδρύθηκε τη δεκαετία του ‘80. Έκτοτε επεκτάθηκε χάρη στον επαγγελματισμό και τις επιτυχίες που σημειώθηκαν από τους
Η εφηβεία αποτελεί την πιο κρίσιμη ηλικία για τη ζωή ενός ανθρώπου. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας οι επιλογές ή
Οι συγκυρίες της σημερινής εποχής μαζί με την οικονομική ανέχεια έχουν πολλαπλασιάσει τα κρούσματα οικονομικής εξαπάτησης καθώς εκείνα των ψευδών
Οι δυσκολίες εύρεσης εργασίας που χαρακτηρίζουν την εποχή μας σε αυτή την περίοδο κρίσης καθιστούν όλο και πιο απαραίτητη την

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δηλώνουμε ότι δεν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σας υπακούοντας απόλυτα στο ISO 27001, που μόνο εμείς έχουμε αποκτήσει μεταξύ όλων των εταιριών ντετέκτιβ στην Ελλάδα.

Είπαν για εμάς

Εμπειρίες και αξιολογήσιες από πελάτες μας