Ιδιωτική παρακολούθηση ατόμων: Πώς να βρείτε τον σωστό ντετέκτιβ

Ιδιωτική παρακολούθηση ατόμων: Πώς να βρείτε τον σωστό ντετέκτιβ

Ιδιωτική παρακολούθηση ατόμων: Πώς να βρείτε τον σωστό ντετέκτιβ

Η παρακολούθηση ατόμων είναι μια ιδιαίτερα λεπτή και σοβαρή υπόθεση, η οποία γίνεται μόνο ακολουθώντας πιστά τα όσα ορίζει το γράμμα του Νόμου και πάντα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Συνεπώς, όταν συντρέχουν λόγοι που οδηγούν στην παρακολούθηση ατόμων, θα πρέπει κανείς να απευθύνεται σε πιστοποιημένους ντετέκτιβ, που γνωρίζουν την σχετική νομοθεσία, διαθέτουν πείρα και εμπειρία και με την κατάλληλη τεχνογνωσία για να φέρουν σε πέρας το δύσκολο και απαιτητικό έργο.

Η εταιρία Erevna Detective, διαθέτει σύγχρονα και πιστοποιημένα γραφεία ερευνών, εξειδικεύεται μεταξύ άλλων και στην παρακολούθηση ατόμων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει σε όλους τους τομείς, είναι πιστοποιημένες ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα.

Πως να βρεις τον σωστό ιδιωτικό ερευνητή

Η δουλειά του ιδιωτικού ερευνητή (ντετέκτιβ) είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική. Προϋποθέτει σοβαρότητα, εχεμύθεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Θα πρέπει μάλιστα να συνδυάζεται από πολυετή εμπειρία, ενώ όταν επιλέγουμε έναν ντετέκτιβ για να αναθέσουμε το έργο της παρακολούθησης ατόμων θα πρέπει να σιγουρευτούμε ότι απευθυνόμαστε σε πιστοποιημένους επαγγελματίες. 

Ας δούμε παρακάτω ποιά θα πρέπει να είναι τα προσόντα του ιδιωτικού ερευνητή – ντετέκτιβ

Προσόντα του ιδιωτικού ερευνητή.

Θα πρέπει η υποψήφιοι πελάτες να επιβεβαιώνουν τις ικανότητες-προσόντα ενός ντετέκτιβ πριν την πρόσληψη και να γνωρίζουν τις άδειες που έχει.

Εμπειρία και Εξειδίκευση

Έχει μεγάλη σημασία ο ντετέκτιβ που θα προσλάβουμε να έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τύπο παρακολούθησης που απαιτείται (π.χ.  εταιρικές και επαγγελματικές έρευνες, Ιδιωτικές και προσωπικές έρευνες).

Συστάσεις και Φήμη

Θα πρέπει οι υποψήφιοι να ζητούν συστάσεις από αξιόπιστες πηγές και να έχουν μαρτυρίες από αρκετούς πελάτες τους.

Κόστος και Διαφάνεια

Σημείο προσοχής είναι να επιλέγουν ντετέκτιβς που είναι διαφανείς σχετικά με τις  τιμές των υπηρεσιών τους.

Σημάδια κινδύνου και προειδοποιήσεις

Αθέμιτες Πρακτικές

Προσοχή για σημάδια που μπορεί να υποδεικνύουν αθέμιτες πρακτικές από ένα ντετέκτιβ.(όλα θα πρέπει να γίνονται σύμφωνα με το νόμο)

Παρακολουθήστε παραδείγματα συμπεριφορών για τις οποίες πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Έλλειψη Επικοινωνίας

Ιδιαίτερη προσοχή και μεγάλη σημασία στην ξεκάθαρη επικοινωνία μεταξύ του πελάτη και του ντετέκτιβ.
Η έλλειψη επικοινωνίας μπορεί να αποτελέσει προειδοποιητικό σήμα.

Η εταιρία μας Erevna Detective με την μεγάλη εμπειρία που έχουν τα στελέχη της (πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας) μπορεί να αναλάβει την παρακολούθηση του ατόμου για το οποίο ενδιαφέρεστε.

Για περισσότερες πληρφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται βάση του σχετικού νομικού πλαισίου. Επειδή οι συγκεκριμένες υπηρεσίες παραβιάζουν τις αρχές περί προσωπικών δεδομένων (GDPR) παρέχονται μόνο εφόσον υφίστανται λόγοι που δικαιολογούν την χρήση τους (π.χ. ανήλικο τέκνο, bulling, εκβιασμοί, απειλές, κίνδυνος σωματικής ακεραιότητας ή απώλειας ζωής, ασθένεια όπως αλτσχάιμερ κτλ.) και εφόσον πληρούνται όλα τα απαραίτητα νόμιμα παραστατικά για την εφαρμογή και χρήση αυτής της υπηρεσίας.

Δείτε ορισμένα άλλα χρήσιμα άρθρα:

Συζυγική απιστία

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες έρευνας παρακολούθησης

Τεστ πατρότητας – Test DNA και υπηρεσίες από ιδιωτικό ντετέκτιβ

Παρακολούθηση τηλεφώνου κινητού ή σταθερού

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν για εμάς

Εμπειρίες και αξιολογήσιες από πελάτες μας